Franzefoss leverer pukk og gjenvinningstjenester gjennom datterselskapene Franzefoss Pukk AS og Franzefoss Gjenvinning AS. Franzefoss Utvikling AS videreutvikler og forvalter konsernets eiendommer, og Franzefossbyen AS jobber for å utvikle industriområdet på Franzefoss til boliger og næringsformål.
Konsernet sysselsetter ca 450 ansatte fordelt på 35 anlegg i Norge. Alle våre anlegg er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015. Klikk her for å se våre sertifikater.
Samfunnet er helt avhengig av våre varer og tjenester. Samtidig påvirker våre virksomheter det ytre miljø i form av naturinngrep, støv, støy, lukt og avrenning. Vi forsøker hele tiden å redusere dette til et minimum.
For Franzefoss er sikkerhet på arbeidsplassen det viktigste av alt. Kontinuerlige forbedringer og problemløsning er satt i system, med faste møter i forbedringsteam.
Alle Franzefoss' avdelinger/anlegg er blant annet sertifisert i henhold til NS-ISO 14001.
Har du noe du trenger svar på eller er nysgjerrig på hvem som jobber i Franzefoss? Nøl ikke med å ta kontakt med oss, så gjør vi det vi kan for å hjelpe deg.
Franzefoss ønsker gjennom sin virksomhet å bidra til en bærekraftig utvikling til det beste for ansatte, omgivelser og samfunnet. Vår visjon er å være samfunnets beste valg.
Sponsorater og samarbeidsavtaler er en viktig del av vår kommunikasjon og markedsføring. Våre sponsoravtaler skal derfor ha en nær tilknytning til våre forretningsmessige mål og virksomhet.
Franzefossbyen AS er et område som ligger i Franzefossveien 19 ved Sandvika. Her startet Franzefoss sin virksomhet med en kalkmølle ved Sandvikselva i 1919.
Franzefoss ønsker gjennom sin virksomhet å bidra til en bærekraftig utvikling til det beste for ansatte, omgivelser og samfunnet. Vår visjon er å være samfunnets beste valg!
En del av målsettingen til Franzefossfrem mot 2030 er å bli mer miljøvennligog bruke mindre energi. For å få til detmå vi finne kloke måter å gjenvinne avfall og utvinne ressursen vår på. Slik kanvi leve opp mot visjonen ”Samfunnetsbeste valg”.
Hva er Franzefoss’ rolle i den sirkulære økonomien?