Om oss

Franzefoss leverer pukk og gjenvinningstjenester gjennom datterselskapene Franzefoss Pukk AS og Franzefoss Gjenvinning AS. Franzefoss Utvikling AS videreutvikler og forvalter konsernets eiendommer, og Franzefossbyen AS jobber for å utvikle industriområdet på Franzefoss til boliger og næringsformål.

Konsernet sysselsetter ca 450 ansatte fordelt på 35 anlegg i Norge.

MG_3779_nett-1060x350
Historikk

Franzefoss ønsker gjennom sin virksomhet å bidra til en bærekraftig utvikling til det beste for ansatte, omgivelser og samfunnet. Vår visjon er å være samfunnets beste valg!

Franzefossbyen-768x432
Franzefossbyen

Franzefossbyen AS er et område som ligger i Franzefossveien 19 ved Sandvika. Her startet Franzefoss sin virksomhet med en kalkmølle ved Sandvikselva i 1919.

HMS og kvalitet
HMS og kvalitet

For Franzefoss er sikkerhet på arbeidsplassen det viktigste av alt. Kontinuerlige forbedringer og problemløsning er satt i system, med faste møter i forbedringsteam.

Miljø og samfunnsansvar
Miljø og samfunnsansvar

Samfunnet er helt avhengig av våre varer og tjenester. Samtidig påvirker våre virksomheter det ytre miljø i form av naturinngrep, støv, støy, lukt og avrenning. Vi forsøker hele tiden å redusere dette til et minimum.

Sponsormidler
Sponsormidler

Sponsorater og samarbeidsavtaler er en viktig del av vår kommunikasjon og markedsføring. Våre sponsoravtaler skal derfor ha en nær tilknytning til våre forretningsmessige mål og virksomhet.

Frank Almaas - FAB
Eierinteresser

Franzefoss har eierinteresser i en rekke selskap. Les om hvilke her.

Om oss-1
Visjon og verdier

Franzefoss ønsker gjennom sin virksomhet å bidra til en bærekraftig utvikling til det beste for ansatte, omgivelser og samfunnet. Vår visjon er å være samfunnets beste valg.

kundesenter2
Våre ansatte

Har du noe du trenger svar på eller er nysgjerrig på hvem som jobber i Franzefoss? Nøl ikke med å ta kontakt med oss, så gjør vi det vi kan for å hjelpe deg.