Om oss

Franzefoss leverer pukk og gjenvinningstjenester gjennom datterselskapene Franzefoss Pukk AS og Franzefoss Gjenvinning AS. Franzefoss Utvikling AS videreutvikler og forvalter konsernets eiendommer, og Franzefossbyen AS jobber for å utvikle industriområdet på Franzefoss til boliger og næringsformål.

Konsernet sysselsetter ca 450 ansatte fordelt på 35 anlegg i Norge. Alle våre anlegg er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015. Klikk her for å se våre sertifikater.

Miljø og samfunnsansvar
Miljø og samfunnsansvar

Samfunnet er helt avhengig av våre varer og tjenester. Samtidig påvirker våre virksomheter det ytre miljø i form av naturinngrep, støv, støy, lukt og avrenning. Vi forsøker hele tiden å redusere dette til et minimum.

HMS og kvalitet
HMS og kvalitet

For Franzefoss er sikkerhet på arbeidsplassen det viktigste av alt. Kontinuerlige forbedringer og problemløsning er satt i system, med faste møter i forbedringsteam.

Sertifisering
Sertifiseringer av våre anlegg

Alle Franzefoss' avdelinger/anlegg er blant annet sertifisert i henhold til NS-ISO 14001.

kundesenter2
Våre ansatte

Har du noe du trenger svar på eller er nysgjerrig på hvem som jobber i Franzefoss? Nøl ikke med å ta kontakt med oss, så gjør vi det vi kan for å hjelpe deg.

pukkgrus
Eierinteresser

Franzefoss har eierinteresser i en rekke selskap. Les om hvilke her.

Om oss-1
Visjon og verdier

Franzefoss ønsker gjennom sin virksomhet å bidra til en bærekraftig utvikling til det beste for ansatte, omgivelser og samfunnet. Vår visjon er å være samfunnets beste valg.

endelig-fikk-jeg-oppfylt-drommen-min-2-1060x350
Sponsormidler

Sponsorater og samarbeidsavtaler er en viktig del av vår kommunikasjon og markedsføring. Våre sponsoravtaler skal derfor ha en nær tilknytning til våre forretningsmessige mål og virksomhet.

Franzefossbyen-768x432
Franzefossbyen

Franzefossbyen AS er et område som ligger i Franzefossveien 19 ved Sandvika. Her startet Franzefoss sin virksomhet med en kalkmølle ved Sandvikselva i 1919.

MG_3779_nett-1060x350
Historikk

Franzefoss ønsker gjennom sin virksomhet å bidra til en bærekraftig utvikling til det beste for ansatte, omgivelser og samfunnet. Vår visjon er å være samfunnets beste valg!

miljorapport-2018-3-767x350
Miljørapporter

En del av målsettingen til Franzefossfrem mot 2030 er å bli mer miljøvennligog bruke mindre energi. For å få til detmå vi finne kloke måter å gjenvinne av­fall og utvinne ressursen vår på. Slik kanvi leve opp mot visjonen ”Samfunnetsbeste valg”.

Gjenvinningssymbol tilpasset Hubspot - blogg-1-1-1
Sirkulær økonomi – mer effektiv ressursutnyttelse

Hva er Franzefoss’ rolle i den sirkulære økonomien?