Vårens utdeling av fond og stipend utsettes


Vårens utdeling av fond og stipend utsettes

Franzefoss | 06. apr 2020
1 minutter lesetid


Vårens utdeling av stipend og fond utsettes på grunn av koronakrisen. Ny søknadsfrist er satt til 1. september.

På grunn av den store usikkerheten og konsekvensene knyttet til koronautbruddet, er utdelingen av Franzefoss-fondet og -stipendet utsatt til høsten. Ny søknadsfrist er satt til 1. september, og utdelingen vil foregå i slutten av oktober.

- Dette var en tung beslutning å ta. Franzefoss ønsker å gi et positivt bidrag til samfunnet gjennom å støtte skole og utdanning, idrett og kultur. Utdeling av fond og stipend er derfor en bærebjelke i vår sponsorstrategi og bygger opp om vår visjon om å være samfunnets beste valg, sier konsernsjef Truls Markussen.

Franzefoss-stipendet er for enkeltutøvere, mens Franzefoss-fondet er for organisasjoner, klubber eller aktiviteter. Natur og miljø, mangfold, integrering og kommunikasjon mellom mennesker er viktige kriterier for tildeling av midler fra fondet.

Franzefoss-stipendet er spesielt innrettet mot unge talenter og utøvere som utmerker seg på områder som vanligvis får liten oppmerksomhet, og som fortjener ekstra støtte og motivasjon. Stipendsummen er kr 10.000,- og Franzefoss deler ut inntil 20 stipender i løpet av året.

Les mer og søk om midler.

Andre leste også