Landets flotteste utsalg for pukk, grus og jord?

Del dette innlegget
Landets flotteste utsalg for pukk, grus og jord?
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Franzefoss Pukk på Lyngås i Lier har rustet opp privatutsalget med større plass og bedre innkjøring som er adskilt fra proffutsalget. Vareutvalget er utvidet og området er har fått en grundig "make over".

- Hovedhensikten med oppgradering er å øke sikkerheten og gi bedre og lettere tilgjengelighet for kundene, sier formann på Lyngås, Bjørn Åge Haugen.

En bedre kundeopplevelse

Området har fått bedre og mer tydelig skilting, samt at alle varer har fått en egen bås. På området står det en opplaster klar til å hjelpe privatkundene med å fylle sine tilhengere. 

- Vi får tilbakemelding fra kundene om at de setter pris på at de kan få varene lastet opp av en liten maskin fremfor å kjøre ned i proffbruddet der store maskiner og mye tung trafikk kan virke skremmende, fortsetter Bjørn Åge.

Prosjektet, med formannen i spissen, har krevd en ekstrainnsats av alle de ansatte på Lyngås. Det har vært et bærekraftig gjenvinningsprosjekt der det nye området er bygget opp på fremmedstein anlegget tok imot i vinter. I tillegg til funksjonalitet og sikkerhet er det også lagt ned mange arbeidstimer for det visuelle inntrykket.

- Vi ser at dette blir veldig bra, og at vi har skapt en mye bedre kundeopplevelse. Samtidig har vi minsket stresset, og økt trivselen for våre ansatte, sier Bjørn Åge.

Utvalget på Lyngås

Utsalget på Lyngås har kunder fra hele Lier, samt Drammen og Asker. Anlegget tilbyr blant annet sand, pukk, singel, jord, bark og pyntestein. I tillegg disponerer England Maskin AS en del av plassen, og kan tilby utleie av maskiner, hengere og diverse redskaper til hage- og gårdsplass.

 - På sikt ønsker vi å selge hageutstyr som spader, krafser, raker, barkduk, dreneringsrør, drenspapp og lignende. Vi har en ambisjon om å kunne tilby alt kunden måtte trenge til hjemmeprosjektene, i tillegg til å vise frem et flott utsalg, avslutter en fornøyd formann.

 

Kontakt Lyngås

 

Del dette innlegget