29. august 2018

Franzefoss fronter gjenvinningsfaget på utstillingen "Fremtidens yrkesfag"

Del dette innlegget
Franzefoss fronter gjenvinningsfaget på utstillingen
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

31. august åpner statsminister Erna Solberg utstillingen "Fremtidens yrkesfag" på Teknisk museum, som skal illustrere noen av yrkesfagene Norge vil trenge nå og i fremtiden.

Som ambassadør for Yrkesfagenes år 2018 skal Franzefoss være med på utstillingen og vise frem hva gjenvinningsfaget har å by på. På standen skal vi ha en sorteringsstasjon hvor publikum kan lære om, og øve seg på, kildesortering.

– Det finnes mange former for gjenvinning, og det krever en tverrfaglig kompetanse for å håndtere avfall på en forsvarlig måte. Gjenvinning er «i vinden», og bransjen er i utvikling og trenger gode fagfolk, sier kompetanse- og rekrutteringsrådgiver i Franzefoss, Gro Rongved-Skui.

Utstillingen retter seg i hovedsak mot ungdom som skal velge utdanning på videregående skole og deres foresatte. Utstillingen vil vare fra 31. august til 15. september på Mesaninen i 2. etg. på Teknisk museum.

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!

Last ned guide til kildesortering

I disse sorteringsguidene har vi samlet informasjon om de avfallstypene du antagelig er kjent med dersom du jobber innen bygg og anlegg, lager, eller handel og eiendom.

Last ned her Next