Franzefoss drifter som normalt

20. mars 2020
Del dette innlegget
Franzefoss drifter som normalt
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Koronakrisen har satt landet vårt i en alvorlig situasjon. Mange er bekymret for egen og andres helse, og hvordan næringslivet blir rammet.

Også Franzefoss merker dette på kroppen. Vi har iverksatt en rekke tiltak for å forebygge at viruset sprer seg innen selskapet, samtidig som vi gjør vårt ytterste for å holde hjulene i gang og begrense konsekvensene til et minimum for våre kunder, våre ansatte og samfunnet for øvrig.

Per i dag går driften omtrent som normalt ved våre anlegg. Dette kan imidlertid endre seg raskt. Problemene og konsekvensene som følger i kjølvannet av det pågående koronautbruddet kan medføre at våre forretningsanliggender blir forhindret eller forsinket, og at en Force Majeure-situasjon dermed kan oppstå.

Franzefoss følger situasjonen nøye. Vi vil gi fortløpende informasjon på vår hjemmeside og i sosiale mediekanaler om endringer som kan påvirke leveransesituasjonen. Vi er også tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål om leveranser og drift. Du finner kontaktpersoner til anleggene på våre hjemmesider:

Våre pukkanlegg
Våre gjenvinningsanlegg

Ta godt vare på hverandre i denne krevende tiden.

Spørsmål og svar fra Franzefoss Pukk (FPU):

Er alle anlegg åpne?

 • Ja, alle FPUs anlegg er åpne.

Er åpningstidene endret?

 • Alle FPUs anlegg holder åpent som normalt. Du kan se våre åpningstider her - oversikt over anlegg
 • Hvis situasjonen endrer seg, så vil vi fortløpende oppdatere våre websider.

Kan jeg bestille pukk og grus?

 • Ja, det kan du. Vi har normal drift på anleggene våre.

Hvilke tiltak har dere igangsatt for å minske smittespredning?

 • Det er satt inn tiltak for å begrense kontakt mellom ansatte, kunder og samarbeidspartnere på anleggene våre.
 • Proffkunder som har hatt anledning til å laste seg selv med FPUs hjullaster utover åpningstid, vil ikke ha anledning til dette i perioden.
 • For kontantkunder, foretrekker vi at kunden benytter VIPPS som betalingsløsning. Dette for å unngå smitte ved bruk av bankterminaler/kontanter.
 • Vi har generelt økt fokus på vask/rens av utstyr og lokaler.

Spørsmål og svar fra Franzefoss Gjenvinning (FGJ)

Er alle anlegg åpne?

 • Per dags dato er det kun anlegget vårt på Bøler i Skedsmo som er stengt.

Blir avfallet mitt hentet som normalt?

 • Ja, all henting av avfall går som normalt. Det samme gjelder utsetting av containere og komprimatorer. Skulle du oppleve noe annet, ber vi deg ta kontakt med kundesenteret på ditt lokale gjenvinningsanlegg (lenke).

Hvilke tiltak har dere igangsatt for å minske smittespredning?

 • Franzefoss har i lang tid hatt et stort fokus på HMS, og ser nå gevinsten av dette. Vi har gode innarbeidede rutiner, og sikkerheten kommer alltid først i Franzefoss.
 • Vi har satt i gang ulike tiltak for å hindre smittespredning, som blant annet at kundebehandling på anleggene skjer på trygg avstand både for kunde og ansatt.
 • Vi har generelt økt fokus på vask/rens av utstyr og lokaler.

Er åpningstidene endret?

Kan jeg leie container?

Kan private levere avfall på anleggene?

 • Det er kun gjenvinningsanleggene på Lade, Sunndalsøra og Kristiansand som er åpne for private som skal levere avfall. Er du privatperson kan du leie container eller avfallsekk - bestill container.

 

Del dette innlegget

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!