2. januar 2018

Fra trainee til geolog i Franzefoss

Del dette innlegget
Fra trainee til geolog i Franzefoss
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

De siste åtte månedene har Kim Rune Grannes vært trainee i Franzefoss gjennom Norsk Bergindustri. Da stillingen som geolog i Franzefoss ble lyst ut i høst, var han ikke i tvil om å søke.

– Det er ikke ofte så spennende geologstillinger blir utlyst, og de ulike prosjektene som sto i stillingsbeskrivelsen trigget meg, sier han.

Grannes har en master i geologi fra NTNU fra tidligere, og ble veldig glad da han fikk telefonen om at Franzefoss ønsket han som geolog i selskapet fra 1.1.2018.

 – Å få tillit til å være eneste geolog i et så stort konsern så tidlig i arbeidskarrieren, er en stor mulighet. Jeg gleder meg, sier han.

 

Vil få brukt geologikunnskapene mer

Som trainee jobbet han med å optimalisere vaskeanlegget på Vinterbro. Som geolog skal han kartlegge og kontrollere egenprodusert stein og mottaksstein.

– Som geolog kommer jeg til å få brukt geologikunnskapene mine mer. Jeg gleder meg til å være rundt på flere av pukkverkene på Østlandet og bli kjent med en større del av Franzefoss, sier Grannes.

 

Variert arbeidshverdag

I starten kommer han til å sette seg inn i sentrallaboratoriet på Steinskogen og de mekaniske testene. I tillegg kommer han også til å følge opp det geofysiske prosjektet på Bondkall med å kartlegge kvaliteten på ressursen i undergrunnen.

– Arbeidsdagene vil variere mellom ulike prosjektene, labdager, teste mottaksstein og kartlegge og følge opp egenprodusert stein. Jeg ser frem til å komme skikkelig i gang, sier han.

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!

Last ned guide til kildesortering

I disse sorteringsguidene har vi samlet informasjon om de avfallstypene du antagelig er kjent med dersom du jobber innen bygg og anlegg, lager, eller handel og eiendom.

Last ned her Next