Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus

close
Hundepatruljen

Politiets hundepatrulje bruker Franzefoss’ pukkverk som treningsarena

Franzefoss' pukkverk brukes ikke bare til å knuse stein. De er også viktige treningsarenaer for politiet, brann- og helsevesenet.

– Erfaringene våre tilsier at vi må trene på mer komplekse og innviklede situasjoner enn det daglige politiarbeidet. Vi søkte blant annet etter mennesker etter bomben i Regjeringskvartalet 22. juli 2011 og leirraset i Sørum i 2016, sier politioverbetjent og instruktør i hundepatruljen i Oslo Politidistrikt, Sigvald Jenssen.

Pukkverk er optimale steder å trene på slike scenarioer - både fordi det er ulendt terreng og fordi det er stor aktivitet i området rundt. Det krever mye av hundene, og Jenssen er glad for at Franzefoss hjelper til i dette arbeidet.

– Det har vært utrolig fint å oppleve at Franzefoss har et så godt samfunnsengasjement og en forståelse av at man har en rolle i samfunnet. Vi er svært takknemlige for at Franzefoss stiller sine anlegg til disposisjon, sier han.

Se hvordan politiets hundepatrulje trente på å søke etter mennesker i ras og sammenraste bygninger på pukkverket vårt på Steinskogen her.

arrow_backTilbake