Sjekk ut høstens flotte vinnere av fond og stipend

Del dette innlegget
Sjekk ut høstens flotte vinnere av fond og stipend
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Høstens vinnere av Franzefoss-fond og Franzefoss-stipend er trukket ut. Til tross for veldig mange gode søknader, kommer vi alltid frem til de som kan vise til det lille ekstra og som juryen mener fortjener en god oppmerksomhet.

Sunde Idrettslag - en av vinnerne

Sunde Idrettslag (bildet over) er en frivillig klubb/organisasjon i Kvernevik, som har ca 950 medlemmer fordelt på fotball, håndball, svømming, dans og lek. De har et aldersspenn som strekker seg fra to-åringer til pensjonister.

Klubbens viktigste fokus er involvering og integrering. I dette ligger blant annet et tilbud til barn om gratis svømmekurs etter skoleslutt, fotballfitness og vanntilvenningskurs for innvandrerjenter/-damer, dansemix for barn og unge som ikke har funnet annen idrett og et helt eget fotballag for flyktninger fra Myanmar. For å nevne noe. Det er en stor glede å komme med et bidrag til den fantastiske innsatsen Sunde Idrettslag gjør for sitt lokalmiljø.

                                                              ***

Franzefoss-stipend og -fond

Franzefoss-stipendet er spesielt rettet mot unge talenter og utøvere som utmerker seg på områder som vanligvis får liten oppmerksomhet, og som fortjener ekstra støtte og motivasjon. Franzefoss-fondet tildeler sponsormidler til klubber, lag eller organisasjoner som utgjør en forskjell. Målet er å inspirere til god innsats og målbevisst satsning, samt å bidra til et bedre lokalsamfunn.

Fond og stipend blir delt ut hver vår og høst, og det er alltid mange gode søknader fra individer/lag som gjør en fantastisk innsats innenfor sine felt, og/eller bidrar til viktige samfunnsmessige forbedringer. 

Franzefoss ønsker å gratulere så mye til høstens vinnere, og håper støtten bidrar til økt motivasjon og innsats for å nå nye mål og muligheter. 

 

Høstens vinnere

Fond:

Sunde Idrettslag

The Sparkling Sisters, kor

Søndre Nordstrand Rideklubb

Kristiansund og Frei Hestesportsklubb

BTSI Cheerleading

Bærums Verk Hauger Eineåsen skianlegg

Drøbak-Frogn Idrettslag Tropp og Turn

Kristiansund Skolekorps Drill

Stipend:

Amalie Thing Helseth - cello

Elin Merethe Kristiansen - bueskyting

Magnus I. Lagabø Roald - bueskyting

Leah Isabella Lorentzen Pettersson - ballett

Line Engebretsen - ballettpedagog

Ole-Gunnar Eriksen og Adele Rieger - sportsdans

Ida Marie Hagen og Mille Marie Hagen - kombinert

Lene Bruun Teigland - Turn

Sander Aae Skotheim - friidrett/tikamp

Thomas Johan Nilsen - SUP (Stand Up Paddle)

Tuva Kosmo - drill og dans

Johannes Thor Sandal - musikk

 

Les mer om vinnerne her

 

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!