Høstens flotte vinnere av fond og stipend

Del dette innlegget
Høstens flotte vinnere av fond og stipend
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Nye vinnere av Franzefoss-fond og Franzefoss-stipend er trukket ut blant mange søkere. Det er inspirerende å lese om alle de engasjerte og dedikerte personene som tar kontakt med oss. Blant disse er det vanskelig å velge noen, men juryen føler høstens kandidater er verdige vinnere. 

 

Kasper Flinder Fagervoll (på bildet) er bare 10 år, men han har allerede fått prøve seg i Operaen, og nå danser han hos DNBS. Kaspers mamma har to jobber for å sørge for at barna kan følge sine drømmer, og da er det fint å kunne hjelpe til. Franzefoss-stipendet blir et bidrag til at Kasper kan fortsette å gjøre det han elsker.

                                                              ***

Franzefoss-stipendet er spesielt rettet mot unge talenter og utøvere som utmerker seg på områder som vanligvis får liten oppmerksomhet, og som fortjener ekstra støtte og motivasjon. Franzefoss-fondet tildeler sponsormidler til klubber, lag eller organisasjoner som utgjør en forskjell. Målet er å inspirere til god innsats og målbevisst satsning, samt å bidra til et bedre lokalsamfunn.

Fond og stipend blir delt ut hver vår og høst, og det er alltid mange gode søknader fra individer/lag som gjør en fantastisk innsats innenfor sine felt, og/eller bidrar til viktige samfunnsmessige forbedringer. 

Franzefoss ønsker å gratulere så mye til høstens vinnere, og håper støtten bidrar til økt motivasjon og innsats for å nå nye mål og muligheter.

 

Vinnere av Franzefoss-fond:

Glesnes Ungdoms og Idrettslag

Nedre Romerike Brann Idrettslag

Enginoars, Ingeniører Uten Grenser

Oppsal Basket

HSIL turngruppen

Bislett Guttekor

Leinstrand IL skøyter

 

Vinnere av Franzefoss-stipend:

Mathea Jensen Sending, synkronsvømming

Solvår Serine Flåten Jørgensen, badminton

Kasper Sagen, spydkast

Ramona Ellen Lundberg, musikk

Sara Magndal, triathlon

Kasper Flinder Fagervoll, ballett

Frida Lindgren Hødnebø, sportsridning

 

Les mer om vinnerne her

 

 

 

 

 

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!