Gratulerer til verdige vinnere av fond og stipend våren 2021

Del dette innlegget
Gratulerer til verdige vinnere av fond og stipend våren 2021
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Vårens flotte vinnere av Franzefoss-fond og -stipend er trukket ut. Som vanlig har juryen en utfordrende oppgave. Det er mange følelser i sving når det skal hentes ut noen heldige vinnere blant veldig mange gode søknader.

 

Franzefoss-stipendet er spesielt rettet mot unge talenter og utøvere som utmerker seg på områder som vanligvis får liten oppmerksomhet, og som fortjener ekstra støtte og motivasjon. Franzefoss-fondet tildeler sponsormidler til klubber, lag eller organisasjoner som utgjør en forskjell. Målet er å inspirere til god innsats og målbevisst satsning, samt å bidra til et bedre lokalsamfunn.

- Vårens nominering var som vanlig følelsesmessig utfordrende, men det er også en fin og inspirerende oppgave å være med på, sier Mona Tønne, markedssjef i Franzefoss AS. 

Fond og stipend blir delt ut hver vår og høst, og det er alltid mange gode søknader fra individer/lag som gjør en fantastisk innsats innenfor sine felt, og/eller bidrar til viktige samfunnsmessige forbedringer. 

- På grunn av Covid-19 kan vi dessverre heller ikke denne gangen invitere vinnerne til en samling hvor vi overrekker fondene og stipendene. Det er leit å konstatere at vi går glipp av enda en formell utdeling, da vi hadde gledet oss til å hilse på alle disse fantastiske menneskene, sier Mona.

Franzefoss ønsker å gratulere så mye til alle vinnerne, og håper at støtten bidrar til økt motivasjon og innsats for å nå nye mål og muligheter.

 

Vinnere av Franzefoss-fond:

Dyrebeskyttelsen Sør-Rogaland

Go Dai Judo Club

Mo Skolekorps

SPISFO (Spiseforstyrrelsesforeningen)

Start NTNU (Gründerjakten)

Wayback Vestlandet (#unghelomvending

 

Vinnere av Franzefoss-stipend:

Anita Yvonne Stenberg, banesykling (Er på bildet øverst i artikkelen)

Even Meinseth, sprint

Johannes Myhre, musiker

Ole Fredrik Syversen, rullestolcurling

Sofus Heggemsnes, turn

Stina Cajsa Colleou, svømming

Ståle Nilsen, landeveissykling

Theodor Gadderud, turn

 

 

Les mer om vinnerne her

 

 

 

 

 

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!