3. juni 2022

Gratulerer til vårens vinnere av fond og stipend

Del dette innlegget
Gratulerer til vårens vinnere av fond og stipend
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Vårens flotte vinnere av Franzefoss-fond og Franzefoss-stipend er trukket ut. Som alltid er det veldig mange gode søkere, og utvelgelsen er vanskelig. Det er allikevel med stor glede vi introduserer vårens vinnere nedenfor. 

 

Annika Pettersen (på bildet) er 15 år og har syklet BMX siden hun var 5 år gammel. Hun har allerede hevdet seg på et høyt nivå i sporten både nasjonalt og internasjonalt. Dette oppnår hun  ved hjelp målbevissthet, og beinhard jobbing. Vi håper Franzefoss-stipendet gir en ekstra motivasjon for å nå målet om å komme på landslaget, samt rekruttere flere jenter til denne idretten. 

                                                              ***

Franzefoss-stipendet er spesielt rettet mot unge talenter og utøvere som utmerker seg på områder som vanligvis får liten oppmerksomhet, og som fortjener ekstra støtte og motivasjon. Franzefoss-fondet tildeler sponsormidler til klubber, lag eller organisasjoner som utgjør en forskjell. Målet er å inspirere til god innsats og målbevisst satsning, samt å bidra til et bedre lokalsamfunn.

Fond og stipend blir delt ut hver vår og høst, og det er alltid mange gode søknader fra individer/lag som gjør en fantastisk innsats innenfor sine felt, og/eller bidrar til viktige samfunnsmessige forbedringer. 

Franzefoss ønsker å gratulere så mye til vårens vinnere, og håper støtten bidrar til økt motivasjon og innsats for å nå nye mål og muligheter.

 

Vinnere av Franzefoss-fond:

Strusshamn Skolemusikklag

Ås IL friidrett

Hjelpende Hender

Fet Idrettslag

Vikingene Karateklubb

Team Vestmarka

Bratsberg IL

Skarvebarna

Sandås Vel

Den Norske Ballettskole og Akademi - World Ballet Grand Prix Norway
Vinnere av Franzefoss-stipend:

Pia Olden - hest

Iselin Steensen - langrenn

Kira Hestnes - ballett

Camilla Rånes Bye - landeveissykling

Joakim Visnes - ballett

Annika Pettersen - BMX

Daniil Valanov - kunstløp

Sofie Græsholt Sjødal - bridge

Birk Ulstein Fersum - klassisk slagverk

Cilem Taman - hest

 

Les mer om vinnerne her

 

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!

Last ned guide til kildesortering

I disse sorteringsguidene har vi samlet informasjon om de avfallstypene du antagelig er kjent med dersom du jobber innen bygg og anlegg, lager, eller handel og eiendom.

Last ned her Next