Franzefoss støtter Fossum IF

26. februar 2024 Miljø og bærekraft
Del dette innlegget
Franzefoss støtter Fossum IF
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Stein er en av samfunnets mest grunnleggende ressurser. Steinmaterialer benyttes i alt som bygges, fra veier og jernbaner til bygninger og idrettsarenaer.

- I over 100 år har Franzefoss bidratt til samfunnets utvikling gjennom leveranse av kvalitetssteinmaterialer. Dette er vi stolte av, sier Mats Kjøbli Kristiansen, daglig leder i Franzefoss Pukk. Men vi er også klar over at vår virksomhet kan være belastende for omgivelsene i form av støy, støv og tung transport. Derfor er vi opptatt av å drive så miljøvennlig som mulig, og å bidra positivt til lokalsamfunnene der vi opererer.

 

Franzefoss leverer varer og tjenester som samfunnet har behov for. Gjennom verdiskaping, utvikling og samfunnsansvar forplikter vi oss til å være "Samfunnets beste valg" - en visjon som gir retning til alt vi gjør. Å være samfunnets beste valg betyr blant annet å bygge trygge og gode arbeidsplasser og å støtte frivillig arbeid, lokale idrettsorganisasjoner og ideelle organisasjoner. Sammen jobber vi for en mer bærekraftig fremtid.

 

Hvert år gir for eksempel pukkverket på Steinskogen i Bærum bort store mengder maskinsand til Einåsen skianlegg. Massene leveres kostnadsfritt og brukes til opparbeiding av langrennsløyper og turveier i Bærumsmarka.

 

Et annet eksempel fra Bærum er samarbeidet med Fossum IF. Sammen med transportfirmaet Alf Johansen AS har Franzefoss levert over 150 tonn stein til oppgraderingen av skiskytteranlegget på Fossum Stadion. Denne oppgraderingen har gjort det mulig for stadion å nå en C-lisensstandard, som er nødvendig for å arrangere større skiskytterrenn som Norgescup, Hovedlandsrenn og Landsmesterskap.

Fossum arena - web

 

- For å kunne gjennomføre et så betydelig løft har to ingredienser vært spesielt viktige: Støtte fra lokalt næringsliv og dugnadstimer. Støtten som Fossum har mottatt fra Franzefoss har vært helt essensiell for å få prosjektet i havn, sier Gry Lundiin, leder av organisasjonskomiteen for Norgescupprosjektet i Fossum IF.

 

Med over 3000 medlemmer i ulike idretter er Fossum IF en viktig brikke i det lokale fellesskapet. Vi i Franzefoss er stolte av å kunne bidra til deres suksess og ser frem til å fortsette vårt engasjement i lokalsamfunnet.

Del dette innlegget

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!