Franzefoss Gjenvinning signerer avtaler med Statkraft Varme

Del dette innlegget
Franzefoss Gjenvinning signerer avtaler med Statkraft Varme
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Vi gjør oppmerksom på at nye sorteringskrav eller andre endringer vedrørende kildesortering kan ha oppstått etter at dette blogginnlegget ble skrevet og publisert.

Statkraft Varme har tildelt to store oppdrag til Franzefoss Gjenvinning i Trondheim. Den første avtalen omfatter mottak og mellomlagring av restavfall til forbrenning og har en varighet på 10 år, med opsjon på ytterligere fem år. Den andre avtalen omfatter henting, behandling og deponering av 40.000 tonn bunnaske og 500-1.000 tonn filterkaker per år, og har en varighet på inntil åtte år. Bunnaske starter allerede i juli mens mellomlagring blir oppstart i januar 2021.

- Vi er veldig fornøyd med at Statkraft valgte Franzefoss Gjenvinning som partner for disse viktige kontraktene. Det er utrolig gøy å få topp score på gjennomføring, miljø og pris i en tøff anbudskonkurranse, forteller daglig leder i Franzefoss Gjenvinning, Ståle Nistov.

Han legger ikke skjul på at det gjør godt å kunne kapre to så store og viktige oppdrag i denne utfordrende tiden vi er inne i.

- Nå ser vi fram til et godt og langt samarbeid med Statkraft i Trondheim i årene som kommer, avslutter Nistov.

 

På bildet:

Foran fra venstre: Svein Ove Slinde, Head of District Heating, Statkraft og Ståle Nistov
Bak fra venstre: Gudbrand Lunde og Snorre Gangaune fra Statkraft, samt Synnøve Skorstad og Hanne Heide Krüger fra Franzefoss Gjenvinning

 

 

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!