– Franzefoss-fondet er et fantastisk tiltak

Del dette innlegget
– Franzefoss-fondet er et fantastisk tiltak
Anja Sønstevold

Skrevet av:
Anja Sønstevold

Forrige gang Franzefoss-fondet ble utdelt, var Varg Kampsport én av fem klubber som mottok 20 000 kroner.

– Franzefoss-fondet er et fantastisk tiltak. Det har bidratt til at vi har åpnet en ny avdeling og økt fra 150 til 200 medlemmer på et halvt år. Dette er mye takket være en hyggelig overraskelse fra Franzefoss, sier Peter Faye Rundereim i Varg Kampsport, og legger til at de i skrivende stund også har enda en ny avdeling på vei opp.

Nytt utstyr

Midlene fra Franzefoss har gått til å investere i mer utstyr og til produksjon av eget utstyr. I tillegg satte klubben av halvparten av pengene til å holde «Varg Showdown».

– «Varg Showdown» er et konsept som fremmer frivillig innsats og arbeid i norske klubber og lag. Vi hadde boksekamper, kickboksekamper, demo i Brazilian Jiu Jitsu, danseshow, turn, sang og musikk, forklarer Faye Rundereim.

Takknemlig

Han er takknemlig for at et konsern som Franzefoss ønsker å bidra helt ned til grasrota.

– Det finnes mange slike fond, men mange av disse krever også en organisering i henhold til enkelte politiske krav. Franzefoss-fondet priser norske tiltak og fritidstilbud uavhengige av organisering. Det er dette idretts- og kultur-Norge trenger, avslutter han.

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!

Last ned guide til kildesortering

I disse sorteringsguidene har vi samlet informasjon om de avfallstypene du antagelig er kjent med dersom du jobber innen bygg og anlegg, lager, eller handel og eiendom.

Last ned her Next