Franzefoss er stolt sponsor av Rydderevolusjonen på TV2

21. februar 2022 Gjenvinning
Del dette innlegget
Franzefoss er stolt sponsor av Rydderevolusjonen på TV2
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Vi gjør oppmerksom på at nye sorteringskrav eller andre endringer vedrørende kildesortering kan ha oppstått etter at dette blogginnlegget ble skrevet og publisert.

Se for deg at ALLE gjenstandene du har hjemme hadde blitt plassert nøysomt utover gulvet i en lagerhall, og du skulle bestemme deg der og da; Hva kaster vi, og hva skal vi beholde?

En gjennomsnittlig norsk familie har over 64 000 gjenstander i hjemmet sitt. I Rydderevolusjonen vil et ekspertteam hjelpe nordmenn med å organisere og transformere selv de mest rotete hjemmene til oaser av ro og ryddighet!

Deltakerne må gjøre vanskelige valg og kvitte seg med halvparten av tingene sine som enten resirkuleres, gjenbrukes, selges eller doneres bort.

- Vi i Franzefoss ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling, og synes Rydderevolusjonen setter fokus på et hverdagsproblem mange kan kjenne seg igjen i.

Gjelder det deg også?

Ja, jeg er intet uttak. De fleste av oss har langt flere ting enn vi trenger. I programmet får de overflødige tingene nye eiere, eller så blir de gjenvunnet eller brukt på nytt, og på den måten bidras det til et mer bærekraftig forbruk, sier markedssjef i Franzefoss Mona Tønne.

Det er Desta Marie Beeder som skal leder programmet der vi blir kjent med åtte familier som trenger hjelp med organisering av hjem i Rydderevolusjonen. Med seg har hun et ekspertteam bestående av Ingrid Vik Lysne og Mads Clemmetsen. Programmet kan du ser på TV2 mandager kl 20:00.

Del dette innlegget

Last ned guide til kildesortering

I disse sorteringsguidene har vi samlet informasjon om de avfallstypene du antagelig er kjent med dersom du jobber innen bygg og anlegg, lager, eller handel og eiendom.

Last ned her Next