Franzefoss er sertifisert som "Great Place To Work"

20. desember 2021 Gjenvinning Pukk
Del dette innlegget
Franzefoss er sertifisert som
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Vi gjør oppmerksom på at nye sorteringskrav eller andre endringer vedrørende kildesortering kan ha oppstått etter at dette blogginnlegget ble skrevet og publisert.

Helt siden starten i 1919 har Franzefoss vært opptatt av at de ansatte skal ha en sikker og god arbeidsplass. Nå er selskapet Great Place to Work-sertifisert™, en hedersbevisning og et skritt på veien mot målet om å bli bransjens beste arbeidsplass.

Great Place to Work® er en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser. Standarden er bygget på 25 års forskning og analyse av flere titusen organisasjoner i over 50 land. Hvert år deltar over 100 millioner medarbeidere i medarbeiderundersøkelsen Trust Index®, som setter standarden for relevant benchmarking per land, bransje og størrelse.

- I Franzefoss har vi helt siden starten i 1919 vært opptatt av at våre ansatte skal ha en sikker og god arbeidsplass. Vår visjon Samfunnets beste valg favner både kunder, naboer, myndigheter og ikke minst ansatte, sier Truls Markussen, konsernleder i Franzefoss.

Sertifiseringen baserer seg på en grundig analyse av medarbeidernes opplevelser og tilbakemeldinger på programmer og praksiser som gjør deres arbeidsplass unik. Organisasjonen får avdekket styrker og konkrete forbedringsområder.

- Å kunne skilte med at vi er et Great Place To Work-sertifisert™ selskap, er ikke bare en hedersbevisning, men et viktig bevis på at vi legger handling bak våre ord. Det gir oss fornyet energi til å stadig bli bedre på veien mot å bli Samfunnets beste valg, fortsetter Markussen.

Franzefoss har de siste årene jobbet målrettet med utvikling av hele konsernet. Gjennom 100-årsløftet som ble etablert i forbindelse med 100-årsjubileet i 2019, har selskapet gjennomført en rekke forbedringsprosjekter.

- Hver dag jobber våre ansatte for å utvikle en bærekraftig bedrift. Et uformelt, trygt og utviklende arbeidsmiljø, med ledere som både utfordrer og støtter de ansatte, og hvor vi vil hverandre vel, er helt avgjørende for at vi skal lykkes og nå våre mål. Her står bedriftskulturen helt sentralt. Vi tror at fordelen ligger i folka, og de ansatte er selskapets viktigste konkurransefortrinn, avslutter Markussen.

 

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!