24. oktober 2018

Drømmer om OL-gull i 2024

Del dette innlegget
Drømmer om OL-gull i 2024
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Som første norske utøver gjennom tidene klarte Annika Sælid (17) å kvalifisere seg til ungdoms-OL i karate. Den sjansen grep hun med begge hender, og vant tidligere denne måneden gull under lekene i Buenos Aires i Argentina. – Jeg kom inn som en underdog, og de andre utøverne visste ikke helt hvem jeg var. Jeg tror ikke det har gått opp for meg enda, men jeg er selvfølgelig kjempeglad og kunne ikke drømt om noe bedre, sier hun. Men livet som karateutøver kan være tøft økonomisk. Sælid, som til daglig representerer Sentrum Kampsportklubb i Sarpsborg, må finansiere mye av satsingen fra egen lomme. – Å vinne Franzefoss-stipendet hjelper veldig mye. Pengene går til Nordisk Mesterskap i Finland og et annet stevne jeg skal delta på i Italia, sier hun. Se alle vinnerne her! Drømmer om gull i senior-OL Dette blir viktig erfaring mot EM og VM neste år, og ikke minst hennes langsiktige mål – senior-OL i Paris i 2024. – Jeg har ikke fylt 18 år enda og har ikke så god tid til å samle nok poeng til OL i Tokyo, men i 2024 er drømmen å gjenta suksessen fra ungdoms-OL og ta gull, sier hun. Imponert konsernleder Det var konsernleder i Franzefoss, Truls Markussen, som delte ut stipendene tirsdag kveld. Han er imponert over hva 17 år gamle Sælid har fått til. – Annika har gjort det bra både nasjonalt og internasjonalt, og at hun klarte å kvalifisere seg til ungdoms-OL som første norske utøver er imponerende. Vi er stolte av å bidra til satsingen hennes mot OL i 2024, sier han. Neste søknadsfrist for Franzefoss-stipendet er 5. april 2019.

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!

Last ned guide til kildesortering

I disse sorteringsguidene har vi samlet informasjon om de avfallstypene du antagelig er kjent med dersom du jobber innen bygg og anlegg, lager, eller handel og eiendom.

Last ned her Next