Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus

close
Franzefoss overtar Container’n på Isi

Franzefoss overtar Container’n på Isi

Den 1. juli overtok Franzefoss driften av Avfall- og Metallgjenvinning AS, også kalt Container’n, på Isi i Bærum. Inntil videre drives anlegget som før, med samme tjenester og samme telefonnummer.

Avfall- og Metallgjenvinning AS har over 100 års tradisjon innen skraphandel og gjenvinning av metaller, og overtakelsen av anlegget på Isi passer godt inn i Franzefoss-konsernets virksomhet i Bærum. Fra før har Franzefoss et gjenvinningsanlegg for næringsavfall i Sandvika, og nå blir tjenestespekteret utvidet med blant annet mottak av kasserte fritidsbåter.

– For Franzefoss var det viktig å tilegne seg nytt areal for gjenvinningsvirksomheten i Bærum. Anlegget i Sandvika vil bli lagt ned på sikt, når Franzefossbyen skal bli til boligområde, sier Truls Markussen, konsernsjef i Franzefoss.

Han er også fornøyd med at overtakelsen hindrer at andre aktører kommer inn på «hjemmebanen Bærum». Franzefoss ble etablert i Sandvika i 1919, og har i dag en betydelig virksomhet med både hovedkontor og pukk- og gjenvinningsanlegg i kommunen.

Anlegget på Isi skal drives som før, men fra 1. januar 2020 fusjoneres selskapet inn i Franzefoss Gjenvinning AS og blir en avdeling i region øst.

– For kundenes del vil ikke overtakelsen bety så mye. De vil kunne ringe inn til samme telefonnummer og bli betjent som tidligere. Dette betyr bare at vi befester posisjonen vår i Bærum, avslutter Markussen.

For mer informasjon, kontakt:

Truls Markussen, konsernsjef, tlf. 905 58 668, e-post: truls.markussen@franzefoss.no

arrow_backTilbake