19. oktober 2021

Slik bør du oppbevare strøsingel

Del dette innlegget
Slik bør du oppbevare strøsingel
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Vinteren er i anmarsj, og det er bare et tidsspørsmål før vi våkner opp til isbelagte veier og parkeringsplasser.

Strøsingel kan du strø før og etter at isen har lagt seg. De små skrape kantene på singelen vil bidra til at det ligger stødig, og gjør det trygt for gående og kjørene. I tillegg blir strøsingel varmt om solen skinner på det, slik at isen smelter raskere.

Kanskje har du allerede sikret deg strøsingel, men hvordan bør du oppbevare det?

Her gir vi deg tipsene!

Den største feilen du kan gjøre er å oppbevare strøsingel uten beskyttelse mot fuktighet. Da vil singelen klumpe seg å være vanskelig å fordele ved strøing.

Strøsingel i sandkasse eller silo 

Det finnes mange praktiske og smarte siloer og sandkasser der du trygt kan oppbevare strøsingel. Vær sikker på at lokket er tett og at det ikke er sprekker slik at fuktighet siver inn. 

Strøsingel i småsekker

Ønsker du å ha strøsingel lett tilgjengelig som ved inngangsparti og carport er småsekker praktisk. Sekkene veier fra 15 kg og er derfor lette å bære med seg. Sekkene selges i slitesterkt plastmaterialet, og sørger du for at åpningen er godt lukket vil ikke fuktighet trekke inn.

Strøsingel i storsekk

Strøsingel i storsekk er ideelt om du trenger store mengder, eller vil plassere strøsingel steder du ikke kommer til med bil eller lastebil. Kranbilen har en arm opp til 10 meter, og leverer storsekken der det passer deg. Oppbevar storsekken på et tørt sted slik at ikke strøsingel klumper seg.

Del dette innlegget

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!

Last ned guide til kildesortering

I disse sorteringsguidene har vi samlet informasjon om de avfallstypene du antagelig er kjent med dersom du jobber innen bygg og anlegg, lager, eller handel og eiendom.

Last ned her Next