Derfor er Franzefoss riktig valg når du skal kjøpe pukk

Del dette innlegget
Derfor er Franzefoss riktig valg når du skal kjøpe pukk
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Vi er mange som leverer pukk her til lands, og når du skal velge hvilken leverandør som passer best for deg, kan det være vanskelig å vite hva du skal se etter. 

I Franzefoss jobber vi med en visjon om å være samfunnets beste valg. For deg som kunde betyr det at du vil oppleve oss som en trygg samarbeidspartner, og at du får varer og tjenester bestilt fra oss til avtalt tid, kvalitet og pris.

I denne artikkelen ønsker vi å vise deg hvorfor Franzefoss er riktig valg når du skal finne den pukkleverandøren som passer best for deg. 

 

Lang erfaring 

Franzefoss er en av landets fremste leverandører av stein og forvalter av geologiske ressurser. I 2019 feirer vi 100 år som bedrift, så vi har hatt mange år å lære, feile og forbedre oss på. Vår solide erfaring med pukk gjør at vi kan bistå med råd og anbefalinger, dersom du ikke er helt sikker på hva slags løsning som er best for det enkelte byggeprosjektet.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss.

 

Kortreist og tilgjengelig

Med 12 avdelinger for pukk fordelt utover det langstrakte landet vårt, er sjansen stor for at du finner et anlegg nær deg. Det er mange fordeler med å velge en lokal leverandør, og i tillegg er kortreist pukk mer skånsomt for miljøet.

Her finner du en oversikt over våre anlegg

 

Sertifiseringer og produktmerking

Vi er kvalifisert leverandør i StartBANK, og alle våre anlegg er ISO-sertifiserte i henhold til NS-EN ISO 14001:2015 og NS ISO 9001:2015. 

Alle produktene våre er CE-merket og deklarert i henhold til gjeldende produktstandard og myndighetskrav fra Direktoratet for byggkvalitet (DiBK). Dette gjør at du som kunde slipper bekymringer rundt kvaliteten på de produktene som blir en del av det ferdige prosjektet ditt. 

Her kan du lese mer om de ulike sertifiseringene og hvilke sertifiseringer en god pukkleverandør bør ha.

 

Allsidighet og fagkompetanse

Vi leverer pukk, singel og grus til blant annet betong- og asfaltproduksjon, bygg- og anleggsbransjen, offentlig sektor, landbruk og private. Franzefoss leverer pukk til de fleste formål samfunnet har behov for, som til byggegrunn, veibygging, gårdsplasser, strømaterialer, drenering, betongtilslag, jordproduksjon, med mer.

Denne allsidigheten og det brede utvalget vårt gjør at vi kan finne produkter og løsninger som passer til nettopp ditt prosjekt. 

Våre ansatte har både høy fagkompetanse og erfaring. Kombinasjonen gjør at du kan føle deg trygg på at vi møter deg med kunnskap, en løsningsorientert holdning og et ønske om å hjelpe deg med å komme i mål så enkelt og effektivt som mulig.

Ta gjerne kontakt med oss for å få oversikt over produkter og priser, og for å få råd og tips.

 

Miljøfokus og bærekraft

Franzefoss har som visjon å være samfunnets beste valg, og vi ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling til beste for ansatte, omgivelser og samfunnet.

Vår virksomhet bygger på ikke-fornybare ressurser, noe som gjør at vi står overfor særlige utfordringer og et stort ansvar. Vi jobber med å utnytte forekomstene på en miljømessig forsvarlig og god måte, slik at vi kan sikre ressursgrunnlaget på sikt. Vi slutter oss også til filosofien om livssyklus for produkter og uttak, noe som i praksis betyr at vi etterstreber størst mulig gjenbruk, etterbruk, gjenvinning og forsvarlig deponering. 

Les gjerne mer i vår bærekraftrapport.

 

Del dette innlegget

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!