5 grunner til at du bør velge Franzefoss

Del dette innlegget
5 grunner til at du bør velge Franzefoss
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Vi gjør oppmerksom på at nye sorteringskrav eller andre endringer vedrørende kildesortering kan ha oppstått etter at dette blogginnlegget ble skrevet og publisert.

I Franzefoss har vi et langsiktig fokus på bærekraft – også når det gjelder kundeservice. Vi har håndtert avfall for tusenvis av prosjekter, og gitt råd om avfallshåndtering til bedrifter over store deler av landet. 

Vi hjelper bedrifter med å oppfylle sine sorteringskrav og gjenvinner materialer som plast, metaller og treverk, slik at disse kan benyttes som ressurser i fremtidige produksjoner.

La oss se på de fem viktigste grunnene til at Franzefoss bør være din foretrukne avfallsleverandør.

 

1. Vår lokale kunnskap og kundeservice gir resultater

Den lokale kunnskapen vi har om geografi, marked og kunder, i kombinasjon med vår fagkompetanse, gjør at vi kan skreddersy løsninger basert på behovene til deg som kunde. Vi bistår for eksempel både med avfallsplaner som innebærer store volumer, og rådgivning for prosjekter som trenger spesialkompetanse.

Eksempler på prosjekter som kan kreve spesialkompetanse, er byggeprosjekter der jordsmonnet er forurenset, eller rivningsarbeid av eldre bygninger der bygningsmassene kan inneholde fraksjoner som kan være til skade for miljø og mennesker. I slike tilfeller er det en fordel for bedrifter å samarbeide med en avfallsleverandør som har kjennskap til historikken i lokalsamfunnet.

 

2. Fagkompetanse gjør oss til en trygg samarbeidspartner

I Franzefoss tilbyr vi fagkompetanse og rådgivning, og vi jobber for at våre kunder skal oppleve oss som en trygg samarbeidspartner for håndtering av avfall og rådgivning om kildesortering og gjenvinning.

Vi tilbyr hjelp med deklarering av farlig avfall og rådgivning for utarbeidelse av:

  • Avfallsplan
  • Miljøsanering
  • Avfallsrapport

Som kunde hos Franzefoss kan du være trygg på at du får levert dine varer og tjenester til avtalt tid, kvalitet og pris.

 

3. Vi er en sertifisert leverandør

En sertifisert leverandør har dokumentasjon som viser at økonomi, miljøhensyn, lovlydighet, kvalitet og effektivitet er på plass.

Alle Franzefoss sine anlegg er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001: 2015. Vi er også kvalitetsgodkjent som leverandør til nordiske energiselskaper via sertifiseringen Sellicha, kvalifisert leverandør i StartBANK (Bygg- og anleggsnæringens leverandørregister) og kvalitetsgodkjent som leverandør for nordiske transportselskaper via TransQ.

Les også: Våre sertifiseringer.

 

4. Vi har kunnskap om kundenes behov

Våre selgere og rådgivere har lang erfaring med å håndtere et bredt spekter av behov innen avfallshåndtering, og arbeider etter å finne avfallsløsninger som er tilpasset dine behov som kunde. 

I mange tilfeller vil vi kunne rådgi kunder med alternativer som gir besparelser eller effektiviserer arbeidshverdagen. Eksempler på dette er utarbeidelse av gode avfallsplaner, der vi sammen med våre kunder finner løsninger som tar høyde for forhold som kan påvirke effektiviteten i den daglige driften.

For driftsansvarlige for næringseiendommer kan eksempler på dette være kartlegging av:

  • Avfallsløsninger
  • Tømmefrekvens
  • Avfallsrom
  • Henting av avfall
  • Avfallstyper

 

5. Vi bidrar til en bærekraftig fremtid 

I Franzefoss jobber vi etter visjonen om å være samfunnets beste valg. Dette innebærer at vi gjennom å hjelpe store og små bedrifter med å oppfylle sine sorteringskrav bidrar til en bærekraftig fremtid og utvikling for omgivelsene, samfunnet og våre fremtidige generasjoner.

Slik jobber Franzefoss med sirkulær økonomi.

Les mer om lyden av en bærekraftig fremtid.

 

Del dette innlegget
New call-to-action

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!