22. juli 2021

Våre anlegg på Østlandet

Del dette innlegget
Våre anlegg på Østlandet
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

 

Franzefoss har anlegg fra Alta i nord til Kristiansand i sør.

Ved å ha pukk- og gjenvinningsanlegg i nærheten av der folk flest bor, blir tjenestene våre så kortreiste som mulig. For deg som kunde betyr dette at løsningene blir rimeligere, i tillegg til at vi kan ta hensyn til miljøet.

Her gir vi deg en oversikt over avdelingene vi har på Østlandet. 

 

Pukkanleggene våre

Franzefoss Pukk avd. Bondkall ligger sentralt i Oslo og produserer pukk og grus basert på uttak av bergartene syenitt, hornfels og diabas. Anlegget mottar også asfaltflak fra entreprenører for knusing og gjenbruk. 

Syenitten fra Bondkall kalles Grefsensyenitt og er veldig motstandsdyktig mot forvitring. Den er derfor blitt brukt mye som pynt- og fasadestein i Oslo. Blant annet er løvene ved Stortinget og deler av fundamentet til Slottet laget av Grefsensyenitt fra Bondkall. 

 

Franzefoss Pukk avd. Vinterbro driver med uttak av bergarten gneis og granitt, og mottak av asfaltflak og sprengstein.

 

Franzefoss Pukk avd. Nesodden driver med uttak av bergarten gneis.
Anlegget tilbyr pukk, kult, maskinsand og subbus.

 

Franzefoss Pukk avd. Steinskogen driver med uttak av bergarten basalt og mottak av asfaltflak. 

 

Franzefoss Pukk avd. Lierskogen driver med uttak av bergarten hornfels. 

 

Franzefoss Pukk avd. Hanekleiva driver med uttak av bergartene sandstein og basalt i Sande i Vestfold.

 

Både Bondkall, Vinterbro, Nesodden, Steinskogen, Lierskogen og Hanekleiva kan skilte med å ha Grønn Vekst Norge etablert på anlegget. Dette betyr at det også er et utsalg av miljøvennlig jord og jordprodukter på disse anleggene.

 

Franzefoss Pukk avd. Lyngås driver med stedlig grus og sand, samt pukk fra varierende forekomster. Vi tar også imot asfalt og sprengstein som kan gjenvinnes. På Lyngås har vi også etablert et småutsalg der privatkunder kan hente pukk, natursingel, sand, hagejord og prydbark i bulk (løst) i småhengere.

 

Franzefoss Pukk avd. Åros driver med uttak av bergarten kalifeltspatrik granitt på Røyken i Buskerud.

 

Her finner du en samlet oversikt over alle pukkanleggene våre

 

Gjenvinningsanleggene våre

Franzefoss Gjenvinning avd. Haraldrud driver med containerutleie og håndterer næringsavfall og farlig avfall i Oslo, Lørenskog, Asker, Bærum og Drammensområdet.

Med moderne suge- og spylebiler tilbyr vi en rekke tjenester til private og offentlige virksomheter. Vi åpner tette avløp og utfører tømming av spilloljetanker, oljeutskillere, fettutskillere, sandfang og septik.

 

Gjenvinningsanlegget i Sandvika håndterer avfall primært i Oslo, Asker og Drammensområdet, og driver i tillegg containerutleie i Asker, Bærum, Drammen og Lier.

 

Franzefoss Gjenvinning avd. Røyken (F.F.F. Hage og Miljø A/S) driver med riving og sanering, veiarbeid, grunnarbeider, containerutleie og avfallshåndtering i Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum, Lier, Drammen og Frogn.

 

Franzefoss Gjenvinning avd. Drammen tilbyr utleie og transport av containere og komprimatorer, og transporterer, sorterer og behandler alle typer næringsavfall. Avdelingen tilbyr også en rekke suge- og spylebiltjenester til private og offentlige virksomheter; vi åpner tette avløp og utfører tømming av spilloljetanker, oljeutskillere, fettutskillere, sandfang og septik. Anlegget har en en døgnåpen vakttelefon for tett avløp, spyle- og slamsugertjenester. Drammen har ikke et anlegg hvor man kan levere avfall selv.

 

Franzefoss Gjenvinning AS avd. Tønsberg driver med containerutleie, transport, innsamling, sortering og behandling av alle typer avfall fra privat næringsvirksomhet, offentlig sektor og landbruket i Vestfold. Avdelingen er medlem av Grønt Punkt, som er det ledende returselskapet for plast i Norge.

 

Franzefoss Gjenvinning avd. Porsgrunn er en stor aktør innen containerutleie og transport av avfall og maskiner i Porsgrunnsregionen. Vi tilbyr komplette avfallsløsninger, miljøregnskap og opplæring i avfallsbehandling og sortering.

 

Her finner du en oversikt over alle gjenvinningsanleggene våre

 

Kontakt oss

Del dette innlegget

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!

Last ned guide til kildesortering

I disse sorteringsguidene har vi samlet informasjon om de avfallstypene du antagelig er kjent med dersom du jobber innen bygg og anlegg, lager, eller handel og eiendom.

Last ned her Next