Strøsingel til vinteren?

Del dette innlegget
Strøsingel til vinteren?
Franzefoss

Skrevet av:
Franzefoss

Vinteren er i anmarsj og vi risikerer å få isbelagte veier og parkeringsplasser. Da er det viktig å ha strøsingel (også kalt strøgrus og strøsand) tilgjengelig, enten det er på private eller offentlige områder.

Unngå skader på mennesker og kjøretøy

Når den kalde årstiden kommer med snø og is er det nødvendig å ha gode strømaterialer for å unngå skader på mennesker og kjøretøy. Franzefoss Pukk AS tilbyr strøsingel i flere størrelser som blant annet kan brukes i en oppkjørsel, på gang- og sykkelsti, turveier, offentlige veier, parkeringsplasser, byggeplasser med mye mer. 

Alle våre strøvarer fester seg godt på glatt grunnlag, og passer ideelt til ovennevnte områder. De små skarpe kantene på singelen vil bidra til at det ligger stødig, og gjør det trygt for gående og kjørende. Strøsingelen kommer i forskjellige farger fra våre anlegg, men alle er lett å se på isen. 

Transport av strøsingel

Strøsingel kan hentes og leveres i større eller mindre mengder fra våre pukkanlegg. Vi kan levere med tippbil, kranbil med grabb eller kranbil med storsekk(er) for store mengder. Dette går som oftest ut til større aktører som skal strø store parkeringsplasser, parker, veier, gangveier og så videre.

Les mer om levering av strøsingel i storsekk her: Stein i sekk

På mange av våre anlegg kan stein hentes med privathenger, enten det er i de små sekkene eller i løs singel. Da hjelper vi til med å laste opp.

Merk at type produkt og tjeneste kan variere mellom anleggene.

***

Ta gjerne kontakt med ditt nærmeste pukkverk for å få informasjon om type singel, priser og levering:

Bedrift - trykk her

For privatmarkedet sjekk gjerne ut:

Privat - trykk her

 

Del dette innlegget

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!

Last ned guide til kildesortering

I disse sorteringsguidene har vi samlet informasjon om de avfallstypene du antagelig er kjent med dersom du jobber innen bygg og anlegg, lager, eller handel og eiendom.

Last ned her Next