Produkter
Pukk Grus
Asfalt Sand
Jord Gjenbruk og mottak
Forside

Franzefoss Pukk er et av landets fremste bergverksbedrifter. Vi forvalter geologiske ressurser, og arbeider for å sikre ressurser og vilkår som er bærekraftige over tid.

Vi leverer til byggeindustrien, bygg- og anleggsbransjen, offentlig sektor, landbruk med mer, og vi har i over 90 år opparbeidet en unik kompetanse innen vårt fagfelt.

Les mer om miljø og ressurser

Siste nytt

Åpen dag på Steinskogen - 6.juni

Vi ønsker velkommen til vårt anlegg på Steinskogen, Bærums Verk 6.juni
Les mer her

Pukk-posten 02/2014

Ny regionleder i Trønderlag

Åpen dag for publikum - Lierskogen

Vi hadde åpen dag den 10.mai. Der ble det gjennomført en konkurranse hvor man skulle gjette vekten på et lass som stod på en bil. Permien var et valgfritt lass med pukk eller jord - tilkjørt. Riktig svar var 15,6 tonn og det var kun en som klarte å gjette helt riktig  - det var Jan Holt fra Lier.
Vi gratulerer! Vinneren blir kontaktet for tilkjøring av premie.

Vi inviterer til foredrag med Himmeljegerne

Himmeljegerne er et prosjekt der to brødre, den ene psykisk utviklingshemmet, gjennomførte en skiekspedisjon på 43 mil på ski mellom Cambridge Bay og Gjoa Haven i Nordvest-passasjen i Canada. Mandag 16. desember inviterer vi deg til foredrag med Himmeljegerne på Holmen Fjordhotell i Asker. 
Les mer >
Forespørsel om levering
Send forespørsel på pukk, grus og sand  - raskt og rimelig!
Bærekraftig utvikling

Sand og grus er sterkt begrensede ressurser, ofte med stor miljøverdi. Vår oppgave er å finne frem til de riktige forekomstene og sikre
ressursgrunnlaget på lang sikt.

Forekomstene skal utnyttes på en miljømessig god måte. Et inngrep i naturen tilfredstiller kravet til bærekraftig utvikling først når det er gjenvunnet for etterbruk.
Les mer >

En kunnskapsbedrift

Vi har erfart at kunnskap vokser og utvikles videre når den deles med andre. Vi har derfor utviklet et stort og mangfoldig kunnskapsbasert kontaktnett, både nasjonalt og internasjonalt.

Denne kunnskapen og erfaringen deler vi gjerne med våre kunder og samfunnet rundt oss forøvrig.
Les mer >