Produkter
Pukk Grus
Asfalt Sand
Jord Gjenbruk og mottak
Forside

Franzefoss Pukk er et av landets fremste bergverksbedrifter. Vi forvalter geologiske ressurser, og arbeider for å sikre ressurser og vilkår som er bærekraftige over tid.

Vi leverer til byggeindustrien, bygg- og anleggsbransjen, offentlig sektor, landbruk med mer, og vi har i over 90 år opparbeidet en unik kompetanse innen vårt fagfelt.

Les mer om miljø og ressurser

Siste nytt

Kundebehandler

Vi har behov for å styrke vårt kundesenter i Oslo og søker en serviceorientert og profesjonell kundebehandler. Vi tilbyr arbeid i et solid firma med langsiktig tankegang og et uformelt, kollegialt og sosialt  miljø med godt samhold. Arbeidsstedet er Haraldrud i Oslo.

Les mer og søk på stillingen her

Les mer >

Nabomøte hos Franzefoss Pukk AS, avd. Vinterbro

Vi inviterer naboer til Vinterbro pukkverk til et  åpent nabomøte i kontorbygget på pukkverket den 20. september 2016 kl. 17:00.

Temaer vil være:

  • Dagens drift
  • Fremtidige planer
  • Miljøpåvirkninger fra vårt anlegg
  • Kommunikasjon med våre naboer

Vel møtt!

Les mer >

Vi søker ekspeditør til vårt anlegg på Lia i Trøndelag

Ekspeditøren på vårt anlegg på Lia skal utøve den daglige ekspedisjon av pukk, jord og asfalt og sørge for at kundebehandlingen er i overensstemmelse med vår servicestandard og gjeldende prosedyrer. Med andre ord, ekspeditøren skal være Franzefoss ansikt utad.

Les mer og søk på denne stillingen her

Les mer >

Vi søker operatør pukkverk til vårt anlegg på Vinterbro i Follo

Operatøren skal i samarbeid med øvrige i teamet sørge for at uttak, produksjon, vedlikehold og opplasting av produkter i pukkverket ivaretas. Vi er sertifisert etter ISO 14001 og jobber i henhold til 9001.

Les mer og søk på denne stillingen her

Les mer >

Salgsleder - Region Midt-Norge

Vi søker en omgjengelig og relasjonsbyggende salgsleder med gode samarbeidsevner. Som salgsleder får du ansvaret for å identifisere og utnytte regionens markedsmuligheter. Vi ser for oss at du er entusiastisk, nytenkende og en selvgående selger med et langsiktig perspektiv for stillingen og selskapet. I tillegg er du jordnær og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Les mer og søk på stillingen her

Les mer >
Forespørsel om levering
Send forespørsel på pukk, grus og sand  - raskt og rimelig!
Bærekraftig utvikling

Sand og grus er sterkt begrensede ressurser, ofte med stor miljøverdi. Vår oppgave er å finne frem til de riktige forekomstene og sikre
ressursgrunnlaget på lang sikt.

Forekomstene skal utnyttes på en miljømessig god måte. Et inngrep i naturen tilfredstiller kravet til bærekraftig utvikling først når det er gjenvunnet for etterbruk.
Les mer >

En kunnskapsbedrift

Vi har erfart at kunnskap vokser og utvikles videre når den deles med andre. Vi har derfor utviklet et stort og mangfoldig kunnskapsbasert kontaktnett, både nasjonalt og internasjonalt.

Denne kunnskapen og erfaringen deler vi gjerne med våre kunder og samfunnet rundt oss forøvrig.
Les mer >