Produkter
Pukk Grus
Asfalt Sand
Jord Gjenbruk og mottak
Forside

Franzefoss Pukk er et av landets fremste bergverksbedrifter. Vi forvalter geologiske ressurser, og arbeider for å sikre ressurser og vilkår som er bærekraftige over tid.

Vi leverer til byggeindustrien, bygg- og anleggsbransjen, offentlig sektor, landbruk med mer, og vi har i over 90 år opparbeidet en unik kompetanse innen vårt fagfelt.

Les mer om miljø og ressurser

Siste nytt

Åpen dag på Steinskogen pukkverk

Velkommen til Åpen dag på Steinskogen 28.mai

Les mer

Situasjonen er under kontroll i Vassfjell pukkverk

18 personer ble uvel og fikk pustebesvær da de ble eksponert for gass i produksjonstunnelen under NRK-innspillingen av barne-tv-programmet «Litt av en jobb» i Vassfjell pukkverk i Trondheim i går ettermiddag. To av disse er ansatte i Franzefoss.
Les mer >

Alvorlig ulykke i Vassfjell pukkverk

Flere personer ble uvel og fikk pustebesvær i produksjonstunnelen under NRK-innspillingen av barne-tv-programmet «Litt av en jobb» i Vassfjell pukkverk i Trondheim i går ettermiddag. To av disse er våre egne ansatte.

Les mer >

Ikke bli et ufrivillig miljøsvin

Ikke bli et ufrivillig miljøsvin
Mange typer hagejord er skadelige for miljøet. Velger du Franzefoss kan du være trygg på at du tar vare på miljøet, plantene og økonomien samtidig.
Les mer >

Franzefoss AS har ledig stilling som Business Controller konsern

Franzefoss AS med datterselskaper opplever kontinuerlig vekst. For å øke kapasiteten i det økonomiske arbeidet ønsker vi å styrke konsernstaben med en Business controller. Stillingen er nyopprettet og vil være en sentral bidragsyter i utviklingen av Franzefoss.
Forespørsel om levering
Send forespørsel på pukk, grus og sand  - raskt og rimelig!
Bærekraftig utvikling

Sand og grus er sterkt begrensede ressurser, ofte med stor miljøverdi. Vår oppgave er å finne frem til de riktige forekomstene og sikre
ressursgrunnlaget på lang sikt.

Forekomstene skal utnyttes på en miljømessig god måte. Et inngrep i naturen tilfredstiller kravet til bærekraftig utvikling først når det er gjenvunnet for etterbruk.
Les mer >

En kunnskapsbedrift

Vi har erfart at kunnskap vokser og utvikles videre når den deles med andre. Vi har derfor utviklet et stort og mangfoldig kunnskapsbasert kontaktnett, både nasjonalt og internasjonalt.

Denne kunnskapen og erfaringen deler vi gjerne med våre kunder og samfunnet rundt oss forøvrig.
Les mer >