Produkter
Pukk Grus
Asfalt Sand
Jord Gjenbruk og mottak
Forside

Franzefoss Pukk er et av landets fremste bergverksbedrifter. Vi forvalter geologiske ressurser, og arbeider for å sikre ressurser og vilkår som er bærekraftige over tid.

Vi leverer til byggeindustrien, bygg- og anleggsbransjen, offentlig sektor, landbruk med mer, og vi har i over 90 år opparbeidet en unik kompetanse innen vårt fagfelt.

Les mer om miljø og ressurser

Siste nytt

Franzefoss støtter TV-aksjonen 2016

Franzefoss gir i år 100.000 kroner til TV-aksjonen.

Les mer >

Kundebehandler

Vi har behov for å styrke vårt kundesenter i Oslo og søker en serviceorientert og profesjonell kundebehandler. Vi tilbyr arbeid i et solid firma med langsiktig tankegang og et uformelt, kollegialt og sosialt  miljø med godt samhold. Arbeidsstedet er Haraldrud i Oslo.

Les mer og søk på stillingen her

Les mer >

Vi søker operativ leder med erfaring fra produksjon til våre asfaltverk i Oslo og Bærum

Avdelingsleder skal i samarbeid med øvrige i teamet være operativ og sørge for at produksjon i asfaltverket ivaretas. Vi er sertifisert etter ISO 14001 og jobber i henhold til 9001. Stillingen skal ivareta og ha kontroll på de daglige oppgavene i prosessen med fremstilling av ferdige produkter itillegg til operativ ledelse av personell.  Hovedansvaret blir å sikre maksimal utnyttelse og drift av anleggene.  Stillingen rapporterer til anleggssjef.

Les mer og søk på stillingen her

Les mer >

Åpen dag på Steinskogen pukkverk

Velkommen til Åpen dag på Steinskogen 28.mai

Les mer

Alvorlig ulykke i Vassfjell pukkverk

Flere personer ble uvel og fikk pustebesvær i produksjonstunnelen under NRK-innspillingen av barne-tv-programmet «Litt av en jobb» i Vassfjell pukkverk i Trondheim i går ettermiddag. To av disse er våre egne ansatte.

Les mer >
Forespørsel om levering
Send forespørsel på pukk, grus og sand  - raskt og rimelig!
Bærekraftig utvikling

Sand og grus er sterkt begrensede ressurser, ofte med stor miljøverdi. Vår oppgave er å finne frem til de riktige forekomstene og sikre
ressursgrunnlaget på lang sikt.

Forekomstene skal utnyttes på en miljømessig god måte. Et inngrep i naturen tilfredstiller kravet til bærekraftig utvikling først når det er gjenvunnet for etterbruk.
Les mer >

En kunnskapsbedrift

Vi har erfart at kunnskap vokser og utvikles videre når den deles med andre. Vi har derfor utviklet et stort og mangfoldig kunnskapsbasert kontaktnett, både nasjonalt og internasjonalt.

Denne kunnskapen og erfaringen deler vi gjerne med våre kunder og samfunnet rundt oss forøvrig.
Les mer >