Søk om samarbeidsavtale

Med en samarbeidsavtale får du mer forutsigbarhet og bedre priser.

Har du et byggeprosjekt
på gang? 

 

Nybygging, riving og rehabilitering skaper store mengder avfall, og avvik kan fort oppstå i forhold til hva du beregnet før prosjektet satte i gang. Det er viktig å være klar over at eventuelle avvik kan medføre økte kostnader.

Med riktig avfallsleverandør med på laget fra dag én, kan du unngå økonomiske overraskelser og være trygg på at myndighetene strenge krav om kildesortering av avfallet på byggeplass blir ivaretatt. 

Avfallet må leveres til godkjente avfallsstasjoner i nærområdet. Dette for å forebygge avfalls- eller forurensningsproblemer, med riktig gjenvinning, avfallshåndtering og kildesortering.

 

Derfor bør du velge Franzefoss: 

  • Vi er fleksible - full container før avtalt henting,  - det fikser vi
  • Vi har leveringsgaranti -  bestiller du før kl. 11, leverer vi samme dag
  • Avfallssekkene våre egner seg for alle typer byggavfall og passer for deg med plassmangel, mindre avfallsmengder eller behov for sortering av avfall.
  • Vi har ett telefonnummer slik at du enkelt kan få tak i oss
  • Vi har 100-års erfaring, dette kommer deg til gode
  • En samarbeidsavtale gjør det rimeligere og forutsigbart

I Franzefoss er vi opptatt av å finne den mest miljøvennlige behandlingen av avfallet, og samtidig holde det totale klimaavtrykket nede. Transportavstand mellom gjenvinningsanlegg og behandlingsanlegg, type avfall og ikke minst mengde, er derfor faktorer som kan påvirke hvordan ditt lokale Franzefoss gjenvinningsanlegg behandler avfallet.