Mottak/henting av båtvrak

Mottak/henting av båtvrak

I våre nærområder henter vi alle typer fritidsbåter mot at vi får vrakpanten på 1000 kroner. Benytt anledningen til å kvitte deg med den gamle båten - enkelt, kostnadsfritt og miljøvennlig.

Ofte stilte spørsmål og svar

 

Du kan enkelt sjekke om vi kan hente båten din gratis. Benytt skjema som ligger på siden,.

Om vi ikke tilbyr gratis henting der båten står, kan du avtale levering på et av våre mottak, eller sende en forespørsel på pris for transport. 

Tilbudet gjelder alle typer fritidsbåter - fra seilbrett, gummibåter med skrog og kanoer til seilbåter og motorbåter opp til 30 fot, 3 meter bred og 6 tonn.
Henting foregår mandag - fredag fra kl. 08:00 - 16:00. Vi kjører faste ruter på faste dager, litt avhengig av etterspørselen. Når du har bestilt henting, vil vi sende deg en bekreftelse på hvilken dag vi kommer.
Nei, du behøver ikke å være tilstede, men vi trenger en kopi av førerkort/ID-kort og et bilde av båten der den er plassert. Dette kan du laste opp i bestillingsskjemaet.

Nei, men tanken må være tømt for drivstoff. Hvis dette ikke er gjort, og dette medfører forurensning på vei og miljø, blir du som båteier holdt ansvarlig.

Franzefoss tar ikke ansvar for eventuell forurensning på stedet der båten har vært plassert.

Båten skal være tømt for væsker og annet avfall som ikke tilhører båten. Franzefoss tar ikke ansvar for eventuell forurensning på stedet der båten har vært plassert.
Fyll ut skjemaet og fortell oss om båten i kommentarfeltet, så finner vi en løsning.