Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus

close
– Sammen med Franzefoss skal vi bli mer miljøvennlige

– Sammen med Franzefoss skal vi bli mer miljøvennlige

Franzefoss og Oslo Maraton går sammen for å gjøre Norges største maratonløp mer miljøvennlig.

15. september arrangeres Oslo Maraton. Franzefoss har inngått en avtale med gateløpet om avfallshåndteringen under arrangementet.

– Vi har lyst å bli bedre på miljø, og finne løsninger som kan hjelpe oss med å gjennomføre arrangementet på en mer miljøvennlig måte. Vi håper at vi sammen med Franzefoss finner gode løsninger som hjelper oss å bli mer miljøvennlige, sier daglig leder i Oslo Maraton, May Britt Dørum-Persen.

Franzefoss-monsterne på Barnas Maraton

Franzefoss vil ha godt synlige avfallsbeholdere i tre fraksjoner langs hele løypa. Foruten den ordinære avfallshåndteringen, vil Franzefoss-monsterne også være tilstede under Barnas Maraton på Kontraskjæret den samme dagen.

– Franzefoss har fokus på barn og unge, og å lære dem om kildesortering. Dette er et flott initiativ vi ønsker å støtte opp om, sier Dørum-Persen.

– Kast riktig avfall i riktig dunk

Et så stort arrangement skaper mye avfall, og etter arrangementet skal Oslo sentrum se ut som det gjorde før arrangementet – eller bedre. Dørum-Persen har derfor en oppfordring til løpere og publikum.

– Hjelp oss å bli bedre på bærekraft, og jo flere som er med og sorterer jo bedre! Se på skiltene på avfallsdunkene som er plassert rundt på arenaen, og kast riktig avfall i riktig dunk. Da er vi langt på vei, sier hun.

arrow_backTilbake