Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus

close
Franzefoss først med miljødeklarasjon på pukk i Norge

Salgsleder til Franzefoss Pukk AS, Trøndelag

Som salgsleder trives du i dynamikken mellom produksjon og salg, har evnen til å se og utvikle de ansatte i kombinasjon med å kontinuerlig utvikle våre kundeforhold. Du er god på å etablere relasjoner og opererer smart i et konkurranseutsatt marked.

Vi ser etter deg som er godt kjent med strategisk salg mot bedriftskunder. Som håndterer balansen mellom å videreutvikle eksisterende kunder og samtidig etablere nye kundeforhold. Du trives med å lede og utvikle mennesker gjennom tilstedeværelse og coaching, samtidig som du har en operativ rolle med budsjettansvar. Bransjeerfaring er en fordel men ikke et krav.

Dine ansvarsområder vil være: 
– Salg- og kundeutvikling 
– Budsjettansvar
– Markedsaktiviteter
– Utarbeide kunde- og salgsplaner
– Personal- og lederansvar

Vi ser etter deg som er en relasjonsbygger og har gode formidlingsevner. Våre kunder vil oppfatte deg som troverdig og tillitsskapende. Du er innovativ samt ser verdien av gode rutiner og en strukturert arbeidshverdag. Du evner å se menneskene rundt deg og skape en god vinnerkultur. 

Hvorfor Franzefoss?
Vi er en solid arbeidsgiver som verdsetter gode ideer. Vi ønsker at våre ansatte skal få utvikle seg både kompetanse og karrieremessig. Her får du påvirkningsmuligheter i et selskap i utvikling. Vi har et åpent og ærlig arbeidsmiljø, gode betingelser og meget gode forsikring- og pensjonsvilkår.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Christer Berget i Experis Executive på telefonnummer 969 66 606.

Søk på stillingen
Klikk her for å registrere din CV og søke stillingen.

arrow_backTilbake