Høsttilbud - gratis henting av båtvrak

Høsttilbud - gratis henting av båtvrak

Vi tilbyr gratis henting av alle typer fritidsbåter mot at vi får vrakpanten på 1000 kr. Ordningen gjelder i Grenland og Vestfold. Benytt anledningen til å kvitte deg med den gamle båten - enkelt, kostnadsfritt og miljøvennlig.

Ofte stilte spørsmål og svar

Tilbudet gjelder alle typer fritidsbåter - fra seilbrett, gummibåter og kanoer til seilskuter og motorbåter opp til 30 fot og 6 tonn.

 

Tilbudet gjelder i Grenland og Vestfold.

Henting foregår mandag - fredag fra kl. 08:00 - 16:00. Vi kjører faste ruter på faste dager, litt avhengig av etterspørselen. Når du har bestilt henting, vil vi sende deg en bekreftelse på hvilken dag vi kommer.

Nei, du behøver ikke å være tilstede, men vi trenger en kopi av førerkort/ID-kort og et bilde av båten der den er plassert. Dette kan du laste opp i bestillingsskjemaet.

Nei, men tanken må være tømt for drivstoff. Franzefoss tar ikke ansvar for eventuell forurensning på stedet der båten har vært plassert.

 

Båten skal være tømt for væsker og annet avfall som ikke tilhører båten. Franzefoss tar ikke ansvar for eventuell forurensning på stedet er båten har vært plassert.

 

Fyll ut skjemaet og fortell oss om båten i kommentarfeltet, så finner vi en løsning.

 

 

 

Bestill henting av båtvrak