Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus

close
Daglig leder Franzefoss Pukk

Daglig leder – Franzefoss Pukk AS

Franzefoss Pukk AS søker en synlig og tilstedeværende daglig leder som får totalansvaret for å lede selskapet med rundt 110 ansatte, og aktivt bidra inn i selskapets nye strategi med utvikling og endringsprosjekter.

Vi ser etter deg som er en drifts- og produksjonsorientert leder, og som oppnår gode resultater gjennom godt internt og eksternt samarbeid og lederskap. I Franzefoss vil du utvikle selskapet, identifisere nye forretningsmuligheter, styrke markedsposisjonen og maksimere driften og produksjonen.

Du har høyere utdanning og solid arbeids- og ledererfaring innen industri/produksjon, gjerne på konsernnivå. Du trives med å sitte tett på driften og samtidig ha et forretningsmessig, strategisk blikk på mulighetene der miljø, bærekraft og gjenvinning får stadig større fokus.

For nærmere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Visindi ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Monica Strysse, tlf. 971 00 769. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknad med CV sendes snarest via ”ledige-stillinger” på www.visindi.no.

arrow_backTilbake