Skal du friske opp gårdsplassen og hagen i sommer?


Skal du friske opp gårdsplassen og hagen i sommer?

Franzefoss | 03. jul 2020
4 minutter lesetid


Singel – anbefalt fraksjon (størrelse) for gårdsplass er 8/11 mm, men det finnes også mange forskjellige bergarter med ulike farger og nyanser. Skal du oppgradere gårdsplassen og hagen i sommer så kan det være en fordel å kontakte ditt lokale pukkverk for å høre hva som vil passe best for deg.

Gårdsplass og hage
Singel frisker opp både gårdsplassen og hagen. Det krever lite vedlikehold og er mer kostnadsvennlig og miljøvennlig enn mange andre løsninger som for eksempel belegningsstein og asfalt. Samtidig sørger singel fortsatt for å drenere overflatevann.

Mest vanlig og anbefalt fraksjon er 8/11 mm når du skal legge singel på gårdsplassen. Den legger seg stødig og fint, og fester seg ikke under bildekkene eller skosålen så du unngår å dra det med deg inn i huset. Det finnes forskjellige størrelser som man kan bruke ellers i hagen.

Pass på at du har et godt og riktig underlag, og at du beregner mengde før du bestiller singel. Les også: Den perfekte singelen til gårdsplassen din. 

Variasjon
Singel produseres fra mange forskjellige bergarter i mange farger og nyanser. Hør med ditt lokale pukkverk hva de har og hva som kan passe for deg og din hage. Ønsker du helt lys singel av gneis i grått og hvitt eller kanskje mørk grå basalt? Eventuelt vil du rett og slett gå for en helt rød syenitt sandstein?

Sammen med Franzefoss finner du kanskje den perfekte løsningen for deg. Vi tilbyr hjemlevering av singel i både løs vekt og i storsekk, og ved mange av våre anlegg kan du hente selv. Kontakt ditt nærmeste anlegg og få mer informasjon om underlag, mengde, størrelse - og ikke minst tilgjengelige farger og nyanser.

FINN DITT NÆRMESTE PUKKANLEGG

Andre leste også