Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus

close
Bli med på Strandryddedagen 4. mai

Bli med på Strandryddedagen 4. mai

Bærum kommune og Franzefoss AS inviterer til Strandryddedag på Høvikodden lørdag 4. mai kl. 10-14. I tillegg til rydding blir det servering, underholdning og kunstworkshop for barna.

Strandryddeuka 2019 nærmer seg og ifølge Hold Norge Rent er tusenvis av frivillige over hele landet godt i gang med å planlegge årets ryddeaksjoner. Vi benytter anledningen til å invitere til en morsom ryddeaksjon på Høvikodden lørdag 4. mai, kl. 10-14.

Vi deler ut solide hansker og søppelposer, og det blir servert kaffe og mineralvann samt noe å bite i. Dere får møte Franzefoss-monsterne som elsker å underholde og lære bort om kildesortering. 

Henie Onstad Kunstsenter stiller også opp, og de har engasjert Pippip Ferner og Guerilla Plastic Movement. Basert på søppel og plast som blir funnet i naturen vil de lede en workshop for barna fra kl. 11. Det blir i tillegg stilt ut ferdig arbeid som inspirasjon. 

Ta med familien til Høvikodden for en hyggelig og lærerik Strandryddedag sammen med oss. Dere finner oss nedenfor parkeringsplassen på Henie Onstad Kunstsenter (Sonja Henies vei 31, 1311 Høvikodden).

Vi gleder oss!

 

 

 

arrow_backTilbake