Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus

close

Vassfjell

Vassfjell
close

Takk for din henvendelse

Takk for din henvendelse. Vi vil ta kontakt med deg i løpet av en virkedag. Hvis du ikke svarer på telefonen sender vi deg en e-post for å avtale et annet tidspunkt. Ring oss gjerne på 07855

Kontakt oss

Tomt felt
Ikke et gyldig telefonnummer
E-post er ikke korrekt

Om anlegget

Franzefoss Pukk avd. Vassfjell driver med uttak av bergartene gabbro og grønnstein, og mottak og bearbeiding av asfaltflak. I tillegg tar anlegget imot slam, biogjødsel og kvernet hage-/parkavfall til kompostering. Grønn Vekst Norge AS er etablert på anlegget med utsalg av miljøvennlig jord og jordprodukter.

På grunn av sesongsvingninger og variasjoner i etterspørselen kan produktutvalget variere noe i løpet av året. Vi tar derfor forbehold om at noen produkter kan ha leveringstid.

27.08.2018 holder vi informasjonsmøte om forslag til reguleringsplan for Vassfjell pukkverk

 

phone
access_time
 • Åpent i dagkeyboard_arrow_down
  • onsdag
   07:00 - 15:30
  • torsdag
   07:00 - 15:30
  • fredag
   07:00 - 15:30
  • lørdag
   stengt
  • søndag
   stengt
  • mandag
   07:00 - 15:30
  • tirsdag
   07:00 - 15:30

Produkter og Tjenester

Deklarasjoner

Franzefoss deklarerer og CE-merker alle produkter i henhold til gjeldende produktstandard og myndighetskrav fra Direktoratet for Bygg Kvalitet (DiBK).

Se deklarasjoner arrow_forward

Naboinformasjon

Vi i Franzefoss er klar over at våre virksomheter kan medføre en viss påvirkning på omgivelsene i form av rystelser, støv og støy, etc. Derfor gjennomfører vi en rekke tiltak for å minimalisere disse ulempene for våre naboer, og utfører vi jevnlige målinger for å forsikre oss om at vi overholder kravene myndighetene har satt til vår virksomhet. Videre ønsker vi å ha en åpen dialog med våre naboer. Ta kontakt med anlegget dersom du har noen spørsmål eller problemer.

Se naboinformasjon arrow_forward

Seneste nyheter

arrow_back Tilbake til Anlegg