Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus

close

Lia

Lia
close

Takk for din henvendelse

Takk for din henvendelse. Vi vil ta kontakt med deg i løpet av en virkedag. Hvis du ikke svarer på telefonen sender vi deg en e-post for å avtale et annet tidspunkt. Ring oss gjerne på 67 15 20 00

Kontakt oss

Tomt felt
Ikke et gyldig telefonnummer
E-post er ikke korrekt

Om anlegget

Franzefoss Pukk avd. Lia driver med uttak av bergarten grønnstein, og mottak og bearbeiding av asfaltflak og betong. Knust asfalt og knust betong leveres på bestilling. På det samme området driver Franzefoss Gjenvinning et ordinært deponi klasse 2 som tar imot forurensede masser. I tillegg er Grønn Vekst Norge etablert på anlegget med utsalg av miljøvennlig jord og jordprodukter.

På grunn av sesongsvingninger og variasjoner i etterspørselen kan produktutvalget variere noe i løpet av året. Vi tar derfor forbehold om at noen produkter kan ha leveringstid.

NB!

Har du tilhenger selv (småtilhenger), må du nå henvende deg til Vassfjell. Denne tjenesten er for øyeblikket ikke tilgjengelig på Lia.

Vassfjell:  Brøttemsvegen 181, 7072 Heimdal. Tlf 96 94 09 20

 

phone
access_time
 • Åpent i dagkeyboard_arrow_down
  • mandag
   07:00 - 15:30
  • tirsdag
   07:00 - 15:30
  • onsdag
   07:00 - 15:30
  • torsdag
   07:00 - 15:30
  • fredag
   07:00 - 15:30
  • lørdag
   stengt
  • søndag
   stengt

Produkter og Tjenester

Deklarasjoner

Franzefoss deklarerer og CE-merker alle produkter i henhold til gjeldende produktstandard og myndighetskrav fra Direktoratet for Bygg Kvalitet (DiBK).

Se deklarasjoner arrow_forward

Naboinformasjon

Vi i Franzefoss er klar over at våre virksomheter kan medføre en viss påvirkning på omgivelsene i form av rystelser, støv og støy, etc. Derfor gjennomfører vi en rekke tiltak for å minimalisere disse ulempene for våre naboer, og utfører vi jevnlige målinger for å forsikre oss om at vi overholder kravene myndighetene har satt til vår virksomhet. Videre ønsker vi å ha en åpen dialog med våre naboer. Ta kontakt med anlegget dersom du har noen spørsmål eller problemer.

Se naboinformasjon arrow_forward

Seneste nyheter

arrow_back Tilbake til Anlegg