Franzefoss AS

Personvern / Cookies


For å gjøre det lettere for deg som bruker, sender vi informasjonskapsler (cookies) til nettleseren din. Denne inneholder i hovedsak sesjonsinformasjon. Vi bruker også statistikkverktøyet Google Analytics som skriver slike informasjonskapsler. Dette verktøyet bruker vi for å innhente statistikk for hvor mange brukere og sidevisninger vi har på nettsiden. Våre nettannonser (eks: Google Adwords) kan også skrive slike informasjonskapsler til din nettleser, blant annet for å måle effekten av annonsene.

Som bruker av nettstedet kan du velge bort Googles bruk av informasjonskapsler ved å gå til Googles Annonseinnstillinger . Du har også muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler ved å gå til bortvelgelsessiden til Network Advertising Initiative .

Din IP adresse kan bli lagret ved innsendelse av kontaktskjemaer og påmeldingsskjemaer. Eventuell personlig informasjon (som navn, telefonnummer, etc) du oppgir på nettstedet blir ikke distribuert til 3. parts aktører.

Samfunnets beste valg

Lokalmiljøene hvor vi er etablert skal oppleve Franzefoss som en lokal aktør med dialog mot skoler og utdanning. Innbyggerne skal føle seg trygge på at virksomheten drives på en trygg og miljømessig god måte.

Vi skal overholde alle krav som er pålagt oss av tilsynsmyndighetene, og våre ansatte skal ha en utviklende, trygg og sikker arbeidsplass. Vi skal være samfunnets beste valg.
Les mer >

Kvalitet og HMS

Ved all planlegging, organisering og gjennomføring av våre arbeidsoppgaver, skal helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet inngå som en integrert del av den samlede virksomheten.

Våre selskaper jobber etter internkontrollens lover, og vi søker på alle måter å oppfylle lovenes krav og intensjoner. Ved å jobbe systematisk med HMS skal alle ansatte få en trygg arbeidsplass i Franzefoss.
Les mer >